понедељак, 2. април 2012.

Moja prva ljubav

Ovih dana ustajem oko 12.Prednost apsolventkog zivota. Svaku noc obecam sebi kako cu sutra ustati u 9. I ustanem da bih izgasila alarm i vratila se u krevet. Vucem se do  ogledala. Cupava.  Razvucem kez. .Lepa sam sebi  ujutru. Osim ako je san trajao 2 sata.
Stavljam kafu. Pijem glinu. Zdrav zivot. Muzika... Nocas budi pillow boy , my baby girl, my shine pearl ..Briga me ko si. Savrsena za jutro. I dan. I noc. Ne izlazi mi iz glave.
Ne palim TV. Depresija, ne hvala. Uzimam zenski magazin.  Potpuni sam zavisnik od casopisa. Vaspitna literatura jos iz puberteta.  Pre hrane biram casopis i cizme.
Viljam se ozenio. Nata razvela. JLo mora na zatezanje lica. Ma koga bre ovo zanima?! Traceve ne trpim. Posle njih se osecam prljavo. Sitno.
Idemo na lifestyle. Vezbama protiv bora. Hranom protiv iste muke.  Jedite banane da bi sprecile mozdani udar. Ali nemojte puno jer usporavaju varenje i goje. Drugi casopis tvrdi upravo suprotno, da su super za dijetu.
Obavezno doruckujte, obilno. Druga literatura- nikako za dorucak je preporucljivo voce. Daje dovoljno energije.
Trcite. Ne nikako, unisticete zglobove.
Pijte kafu, dobra je za memoriju. Neeee kafa je otrov.
Za krupnije oci- crni  krejon. Ne , crnom bojom oci postaju sitnije.
Sedite pravo. Budite opustene.Budite na oprezu.
Budite tajanstvene. Ne,budite otvorene.
Budite sexy. Budite ozbiljne.  Budite neozbiljne.
Izbegnite svadju.Budite lukave. Budite iskrene.
Najbolja je ljubav sa kolegom. Veza na poslu - ne nikako.
Ugodite mu. Budite razmazene.
Kako jednostavno izabrati parfem- obavestenje na 2 strane. Opet kraljevski par.
Nosite baletanke. Baletanke su smrt za Vasa ledja.
Opustite se u nocnom izlasku. Ne pijte alkohol.
Budite divlje. Budite fine. 
Moda- eksplozija boja.
Boli glava. Boli glava.Boli glava
I sta rekoste, Bin Laden je ubijen?
Volim crno. Boje dolaze u obzir, ali nikako u eksplozivnom obliku. Pijem kafu. Pijem i alkohol. Trcim. Koristim crni krejon. Volim da se svadjam. Umem da budem sebicna. I hirovita. Nestrpljiva. Koristim Chloe parfem, bez upustva. Ponekad i psujem. I mislim da je finoca precenjena .I kao sto rekoh ne volim savetovanje. I sta cemo sada?! Jedno je sigurno, na trafici cu opet uzeti zensku lliteraturu. Tesko je sa njima a jos teze bez njih. Ponekad me inspirisu. Kao clanak "bunt". Ponekad me nerviraju. Uvek kazem sbi da su to gluposti. I uvek ih ponovo kupim. To je ljubav.  Glasam za ELLE.
Citat: Things pass, and the best we can do is to let them really go away.
Chic otkrice: V- vodic za zivot. (fenomenalan casopis)
fashion inspiration

Нема коментара:

Постави коментар

Priprema, pozor... 2015!

Pokušaj pisanja - peti. Sa pauzom od osamnaest meseci. Nije da nemam savršeno objašnjenje za opravdane izostanke.... Bavila sam se ozbil...