понедељак, 12. март 2012.

Da nam zivi, zivi rad

Napolju je sivo. Ne volim sivo. Osim mantilica. Druzenje sa knjigom.. Mozda mi vreme i cini uslugu. Na prvi zrak sunca lancima bih morala da se vezem za fotelju.. Ali opet nedostaje mi suncan maj.
Ovih dana je Sparta faza. Red. Rad. Disciplina.
Kao na pokretnoj traci. Ustaj. Umivaj se. Istezi. Pij glinu. Caj. Kafu. Knjigu u ruke.Dorucak. Telefon. Knjiga. Bicikla. Knjiga. Trcanje. Tusiranje. Knjiga. I opet knjiga.I trenerka. I opet knjiga. I pocinje novi dan. Ustaj . Umivaj se... Da sefe. Ni make up ni Amy ne pomaze. Kada se zavrsi jun, bicu kao Robinson u kontaktu sa civilizacijom. 
Ponekad priustim kafu sa omiljenim bicima.. Beg od parnice , procesa i svakodnevnice. Lepota postojanja i topla pena. Kratko traje. Telefonski razgovo jos krace traje. Ma kakav fejs... 
Izsao je novi Vodic. Lepota. Tema...Pariz . Chic. Coco. Hedonizam za jaci organizam. Omg o cemu ja to?!
 This is Spartaaaaa!
Nocnih izlazaka. Nema. Restrikcija. Jer...
Jun je sve blize.Zivaca sve manje. Sama sam odlucila dva ispita. Sad stegni zube i ...A diploma je je opet sve blize. Sto je plus. Posle diplome ce posao. Ponude su tu. Osim ponude da odrastanje jos malo priceka. Imam jos samo ovo leto.
Valjda je vreme da se uozbiljim.
citat:  We deserve the best. Let's not be shy, let's accept the best. (PC)
preporuka- PR milion (ponovo zaljubljena i ponovo i ponovo)
chic otkrice- Evelin Cosmetics(jakooo pozitivno iznenadjena. Vredi probati.)


fashion inspiration

-

Нема коментара:

Постави коментар

Priprema, pozor... 2015!

Pokušaj pisanja - peti. Sa pauzom od osamnaest meseci. Nije da nemam savršeno objašnjenje za opravdane izostanke.... Bavila sam se ozbil...